Monday, May 2, 2011

Giuseppe Zanotti Store in Baku

Daha əvvəl Giuseppe Zanotti-nin Bakıda yeni butikinin açılışı ilə bağlı qısaca məlumat vermişdim (burdan baxa bilərsiniz). Dünyanın ən məşhur qadın ayaqqabı dizaynerlərindən biri olan Giuseppe Zanotti, Səməd Vurğun küçəsində ilk butik açır.


1980-cı ildə İtalyan dizayner Giuseppe Zanotti tərəfindən yaradılmış ayaqqabı markası, qısa zaman ərzində moda sevərlərin diqqətini çəkməyə başladı. Kristallarla bəzədilmiş rock 'n' roll ayaqqabılar markanın ən ikonik modelləridir. Beləki, 2000-ci ildə ilk butikini Milanda açmış marka daha sonra London,Paris, Moskva,Dubay və New York kimi ən böyük moda şəhərlərində də satılmağa başladı. Şəhərimizin yeni qonağı olan Giuseppe Zanotti-nin son yaz-yay kolleksiyasına nəzər salaq.



Xüsusilə də, son gəlinlik ayaqqabıları kolleksiyası çox zərif və gözəldir. Qaşlarla bəzədilmiş satin ayaqqabılar, xanımların gəlinlik paltarları ilə geyinməsi üçün idealdır.

Beyonce,Jennifer Lopez, Kylie MinogueKatty Perry kimi bir çox dünya ulduzlarının da qarderoblarında bu markanın onlarca modelinə rast gəlmək olar.


Beləki, Giuseppe Zanotti hər il tək öz kolleksiyası üçün deyil,həm də Balmain, Proenza Schouler,Thakoon, Christopher Kane kimi marlkaların kolleksiayaları üçün ayaqqabı hazırlayır. Bütün bunlarla yanaşı,dünyanın ən böyük moda show-larından biri olan Victoria's Secret-də,  bütün mələklər məhz bu markanın ayaqqabıları ilə podiyuma çıxırlar.


İndi isə, bu möhtəşəm markanın hal-hazırda satışda olan ayaqqabılarının qiymətləti ilə  yaxından tanış olaq.




4 comments:

Sabina said...

the best! with u more ...

Sabina said...

sorry.... can u tell me who is singing on ur profile?? i liked her voice so much))) please help to find her songs. thanks before

Kevin Rudolf said...

Thanks for your interest dear Sabina,The songs are:
1.Nouvelle Vague)-Master and Servant
2.Nouvelle Vague-Yes we Can
3.Dusty Springfield-Spooky
Soon I will add also-Nouvelle Vague-dance with me

Sabina said...

thanks 4 attention!
waiting 4 ur news and lovely songs))
good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...